26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Για μία ακόμα ημέρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Η Ευρωλίγκα τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα καθώς διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. 

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο μεγάλο ματς του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άμεση ανάγκη για να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη οι Τούρκοι ψάχνουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη. Θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου και θα προτιμήσουμε το under 146,5. Ντέρμπι και στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «ομάδα του Στρατού» είναι το φαβορί, ενώ ενδεχόμενη απουσία του Λούκα Ντόντσιτς θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της «Βασίλισσας». Θα στηρίξουμε τον άσο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Πόλη, η Εφές θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μπορούν να τα καταφέρουν καθώς οι «νυχτερίδες» δεν τρομάζουν. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Τέλος, στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα θα παίξει με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι 8,5 πόντοι πλεονέκτημα που έχουν οι γηπεδούχοι είναι πολλοί και θα επιλέξουμε το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε   under 146,5   1,95

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης    1   1,47

Τριάδα

Εφές - Βαλένθια  1   1,38

Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ   1  1,40

Μπαρτσελόνα - Μιλάνο (+8,5)   2  1,88



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ