34.8 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Χαμηλό σκορ στην Τουρκία και… βόμβα στη Σαρδηνία

Πολύ γεμάτο κουπόνι το σημερινό (10/1), καθώς υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις για το Basketball Champions League αλλά και για το Eurocup κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπάνβιτ σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ένωση θα προσπαθήσει να κερδίσει μέσω της άμυνας και θα ποντάρουμε στο under 150,5. Επί γαλλικού εδάφους, η Σαλόν θα αντιμετωπίσει τη Βέντσπιλς και θα επιλέξουμε τον άσο, ενώ θα εμπιστευτούμε το «διπλό» στον αγώνα της Αβελίνο με την Οστάνδη, καθώς οι Ιταλοί είναι σαφώς πιο ισχυροί από τους αντιπάλους τους.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Σαρδηνία, η Ντιναμό Σάσαρι θα παίξει με τη Μούρθια. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί κι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η απόδοση του «διπλού» δεν περνάει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση και θα ρισκάρουμε επιλέγοντάς το.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Για το Eurocup, στην Κωνσταντινούπολη, η Νταρουσάφακα θα παίξει με την Γκραν Κανάρια. Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ στο γήπεδό του είναι πολύ ισχυρό και ο άσος έχει αξία. Στο Κράσνονταρ, η φορμαρισμένη Λοκομοτίβ Κουμπάν θα φιλοξενήσει την Τρέντο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον θρίαμβο στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα επιλέξουμε τη νίκη τους με διαφορά έντεκα ή περισσότερων πόντων. Στον άσο θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι της Ζενίτ με την Τορίνο, καθώς οι Ρώσοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα. Τέλος, θα στηρίξουμε και τη νίκη της Άλμπα Βερολίνου επί της Γαλατάσαραϊ, με οκτώ ή περισσότερους πόντους, καθώς οι Τούρκοι βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Μπάνβιτ - ΑΕΚ  under 150,5  1,88

Σαλόν Βέντσπιλς    1   1,44

Οστάνδη - Αβελίνο  2   1,65

Μονό

Σάσαρι - Μούρθια  2   2,90

Τετράδα

Νταρουσάφακα - Γκραν Κανάρια   1  1,38

Λοκομοτίβ Κουμπάν (-10,5) - Τρέντο  1   1,85

Ζενίτ - Τορίνο   1    1,33

Άλμπα Βερολίνου (-7,5) - Γαλατάσαραϊ   1  1,90

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ