18.1 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Χαμηλές «πτήσεις» στο ντέρμπι

Πάρα πολλές επιλογές και στο σημερινό κουπόνι του Stoiximan.gr με πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ρισκάρουμε ποντάροντας σε κάποιο σημείο, αλλά θα επιλέξουμε το under 143,5, καθώς οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στο ξεκίνημα της σεζόν και δύσκολα θα είναι «ζεστοί».

Σε άλλο παιχνίδι της Stoiximan.gr Basket League, ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Πέρσι χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να φύγει νικητής, όμως φέτος μπορεί να τα καταφέρει πιο εύκολα.

Στην Ισπανία, η Μάλαγα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Φουενλαμπράδα. Το «διπλό» προσφέρεται σε καλή απόδοση και θα το επιλέξουμε.

Για τη γαλλική λίγκα, το μεγάλο ντέρμπι της Μονακό με τη Βιλερμπάν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Θα ποντάρουμε στην ομάδα του Πριγκιπάτου, αν κι αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι.

Τέλος, η ανανεωμένη Βίρτους Μπολόνια, στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, θα αντιμετωπίσει την Κάπο Ντ' Ορλάντο. Η φιλοδοξία των γηπεδούχων είναι τεράστια και δύσκολα δεν θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Under 143,5   1,95

Κόροιβος Αμαλιάδας – Άρης  2   1,38

Φουενλαμπράδα – Μάλαγα   2   1,50

Μονακό – Βιλερμπάν   1   1,67

Βίρτους Μπολόνια – Κάπο Ντ’ Ορλάντο   1  1,22

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ