21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Χίρο: «Ο Μπάτλερ είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα»

Το Game 4 της σειράς των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαιάμι Χίτ ανήκει στο παρελθόν αλλά όλος ο μπασκετικός πλανήτης ασχολείται με τα πεπραγμένα του Τάιλερ Χίροου ο οποίος μετά τη νίκη της ομάδας του χαρακτήρισε τον Τζίμι Μπάτλερ ως τον μεγάλο του αδελφό δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Οι Χιτ βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ έπειτα από έξι χρόνια όταν βρισκόταν στον οργανισμό ο Λεμπρόν Τζέιμς και τα φώτα έπεσαν δικαιολογημένα πάνω στον Τάιλερ Χίρο, ο οποίος έκανε προσωπικό ρεκόρ πόντων ενώ μπήκε σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ αθλητών οι οποίοι έχουν πετύχει τουλάχιστον 30 πόντους σε αγώνα πλέι οφ σε ηλικία κάτω των 20 ετών.

Ο 20χρονος γκαρντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος μετά τη λήξη του αγώνα μιλώντας για την πίστη στον εαυτό του αλλά και την επιρροή του Μπάτλερ πάνω του: «Απλά πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό έκανα σε όλη μου την ζωή. Πήγα από μια μικρή πόλη του Μιλγουόκι στο Κεντάκι, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω εκεί, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω και εδώ. Στο τέλος της ημέρας, απλά πιστεύω στον εαυτό μου» ενώ συνέχισε:

«Ο Τζίμι από όταν ήρθα εδώ, είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα. Μου εξήγησε και μου δίδαξε πολλά πράγματα. Εάν θέλω να ακούσω κάτι ή όχι, είναι εκεί για να μου πει αυτό που πρέπει να ακούσω. Τον εκτιμώ πολύ γι' αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ