15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χίμκι χωρίς Μίκι στο ΣΕΦ, απρόπτο με Χάινς στην Αρμάνι (pic)

Η Χίμκι αποτελεί χωρίς αμφιβολία την μεγαλύτερη φετινή απογοήτευση της Euroleague. H ρωσικά ομάδα που έχει ρεκόρ 4-29 θα παραταχθεί παντελώς αποδεκατισμένη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (09/04, 21:00) για την 34η αγωνιστική της διοργάνωσης, αφού ούτε ο Αλεξέι Σβεντ, ούτε ο Τζόρνταν Μίκι αναμένεται να δώσουν το "παρών" στο Φαληρικό γήπεδο. 

«Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στη Euroleague και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είναι ένα καλό παιχνίδι. Ο Πονκράσοφ επιστρέφει στο ρόστερ μας, αλλά χάσαμε τον Μίκι λόγω τραυματισμού. Είναι μια σημαντική απώλεια επειδή έχουμε λίγους ψηλούς. Θα προσπαθήσουμε να χαμηλώσουμε το ρυθμό του Ολυμπιακό, που είναι πολύ δυνατός στο γρήγορο μπάσκετ.

Η δύναμη τους είναι το γρήγορο τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση. Έχουν καλούς σκόρερ, όπως ο Βεζένκοφ, που κάνει την καλύτερη του σεζόν. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης δε χρειάζονται συστάσεις, ούτε ο Πρίντεζης βέβαια. Είναι μια ισορροπημένη ομάδα με έναν καλό προπονητή, που ξέρει να κερδίζει στην Ευρωλίγκα» ανέφερε ο τεχνικός της Χίμκι.

O μοναδικός μη γηγενής παίκτης που θα έχει στη διάθεσή του ο Αντρέι Μάλτσεφ είναι ο Έρικ ΜακΚόλουμ, αφού εδώ και καιρό οι Ντέβιν Μπούκερ, Στέφαν Γιόβιτς, Γκρεγκ Μονρό, Γιάνις Τίμα, Ντάιρις Μπέρτανς και Γιόνας Γερέμπκο δε λογαριάζονται, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα κρατήσει τον Κάιλ Χάινς εκτός, από την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Αναντόλου Εφές (09/04, 21:45). Αντίθετα, όπως δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 0 32χρονος Αμετρικανός γκαρντ έχει να αγωνιστεί από την 26η στροφή της Euroleague, αφού είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση γονάτου. Ο χρόνος του στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν πρόκειται βέβαια να είναι περιορισμένος, προκειμένου να ξαναβρει ρυθμό και να είναι πανέτοιμος για τα play-offs. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ