19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χίλιαρντ: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στην Μπασκόνια εμφανίστηκε ο Νταρούν Χίλιαρντ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι στην G-League με τους Όστιν Σπερς κι έχει αγωνιστεί ακόμα στους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ και στο ΝΒΑ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στη γηραιά ήπειρο. Αποδέχθηκε την πρόταση των Βάσκων και βρίσκεται ήδη στη Βιτόρια, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Είναι τρομερά. Βλέπω την ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ και ξέρω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ανυπομονώ, νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον κόσμο εδώ, θα έχουμε μια φανταστική σεζόν», ανέφερε αρχικά, μετά την πρώτη γνωριμία του με τη «Fernando Buesa Arena», για να προσθέσει: «Ο χαρακτήρας της Μπασκόνια είναι πολύ κοντά σε εμένα. Να μην τα παρατάς ποτέ, πάντα να παλεύεις, πάντα να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ