24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χίλιαρντ: «Θα ξαναέπαιρνα το ίδιο σουτ» (vids)

H TΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του φετινού Final Four απέναντι στην Αναντολού Εφές. Παρότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν έδειξε τις ικανότητες που έχει σύμφωνα με τα λεγόμενα του, με μια εξαιρετική τέταρτη περίοδο λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς απο τους Τούρκους. Όμως λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ο Χίλιαρντ πήρε ένα δύσκολο τρίποντο και αστόχησε.

Ο Νταρούν Χίλιαρντ δεν έδειξε ιδιαίτερα μετανιωμένος για την επιλογή του στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιτελικού κόντρα στην Εφές. Η «ομάδα του στρατού» κόντεψε να εκπληρώσει μια επική ανατροπή αλλα ενα άστοχο σουτ στο τέλος του παιχνιδιού απο τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ της στέρησε την ευκαιρία. Ο Χίλιαρντ μάλιστα παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε απο φίλους της ομάδας στα σόσιαλ μίντια δήλωσε πως  «Αν υπήρχε όμως μια ευκαιρία να επαναληφθούν τα πάντα, θα παίρναμε και πάλι τα ίδια σουτ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν ένα εύκολο σουτ, απλά πρέπει να βγάλω τα συμπεράσματά μου από αυτήν τη χαμένη φάση και να προχωρήσω. Καταλαβαίνω ότι πολλοί φίλαθλοι δε γράφουν και πολύ ευχάριστα πράγματα, αλλά αν έμπαινε αυτό το σουτ, θα μπορούσαν να γράφουν τελείως διαφορετικά πράγματα. Φυσικά και δε μπορώ να έχω αντίρρηση με τα συναισθήματα των φιλάθλων. Αν υπήρχε όμως μια ευκαιρία να επαναληφθούν τα πάντα, θα παίρναμε και πάλι τα ίδια σουτ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ