18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χίγκινς και Σενγκέλια χάρισαν μεγάλα διπλά σε Μπάρτσα, Μπασκόνια (vids)

Με τρία σημαντικά διπλά άνοιξε η αυλαία των αγώνων της Κυριακής (10/11) για την όγδοη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο πιο θεαματικό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Σεβίλλη και την έδρα της Ρεάλ Μπέτις με 100-95. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον ρεκόρ 6-2, ενώ οι αντίπαλοί τους 2-6. Μετά τη σπουδαία εμφάνισή του στο Κάουνας, ο Κόρι Χίγκινς συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και σκόραρε 24 πόντους οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Καταλανούς. Για τους ηττημένους οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς και Έι Τζέι Σλότερ ήταν εξαιρετικοί με 18 και 24 πόντους αντίστοιχα, ενώ 24 πέτυχε και ο Όμπι Ενεχιόνια. Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι στον αγώνα σημειώθηκαν συνολικά 36 τρίποντα, με τους δύο αντιπάλους να έχουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό (18/35).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Εξαιρετικά χρήσιμο διπλό πανηγύρισε και η Μπασκόνια η οποία λύγισε εκτός έδρας την Ομπραντόιρο με 92-79. Οι Βάσκοι ανέβηκαν στο 4-4, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ουρά μαζί με Μπέτις και Μανρέσα, έχοντας ρεκόρ 2-6. Ο Τόκο Σενγκέλια διανύει περίοδο φόρμας και ήταν απολαυστικός με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ, σε λιγότερα από 34 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους οι οποίοι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Κώστα Βασιλειάδη, ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου Ντέγιαν Κράβιτς ήταν ο κορυφαίος με 17 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Εκτός έδρας νίκη που ίσως της φανεί χρήσιμη στη μάχη που θα δώσει για να μπει στα πλέι οφ πανηγύρισε η Ανδόρρα μέσα στη Μαδρίτη επί της Εστουδιάντες με 87-79. Ο Μούσα Ντιανιέ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεσή τους. Κορυφαίος σκόρερ των ηττημένων και του αγώνα ο Ντάριο Μπριθουέλα με 17 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τα τρία παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ