17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χέκμαν: «Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός»

Βίους αντίθετους διανύουν η Μπάμπεργκ και ο Παναθηναϊκός, που θα τεθούν αντιμέτωποι την Παρασκευή (02/02, 21.00) στην «Brose Arena».

Περίοδο φορμαρίσματος διανύουν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, εν αντιθέσει με τους Γερμανούς που έχουν χάσει στα εφτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους. Το συγκρότημα του Αντρέα Τρινκιέρι θα υποδεχθεί τους «πρασίνους» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Πάτρικ Χέκμαν να τονίζει σχετικά: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά αυτή την εποχή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, που επίσης ξέρουν πώς να λειτουργήσουν ως ομάδα και είναι πολύ αθλητικοί. Παίζουν σκληρά και γρήγορα, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, για να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα, πρόσθεσε ο 25άχρονος φόργουορντ: «Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ενέργεια, φιλοδοξία, θέληση και πάθος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να αμυνθούμε. Θα είναι δύσκολο, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ