23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χέιγουορντ, η επιστροφή (vids+pics)

Οι Σάρλοτ Χόρνετς νίκησαν με 104-97 τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά όλα τα βλέμματα πάνω του συγκέντρωσε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος επέστρεψε στη δράση ύστερα από απουσία ενός έτους.

Ο 28άχρονος φόργουορντ των «Κελτών» τραυματίστηκε σοβαρά στην περσινή πρεμιέρα του ΝΒΑ κι έχασε ολόκληρη τη σεζόν. Επέστρεψε δυνατός, μένοντας στο παρκέ για 22.31’, με απολογισμό 10π., τρία ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κόψιμο. «Σίγουρα, νιώθω καλά που έβγαλα αυτό το πράγματα από πάνω μου. Δεν έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ, αλλά ήταν διασκεδαστικό και όμορφο που γύρισα. Περίμενα πολύ καιρό να επιστρέψω και να βρεθώ στο γήπεδο με τα παιδιά», ανέφερε ο ίδιος μετά την επάνοδό του στα παρκέ.

https://www.youtube.com/watch?v=TLUHqpKW_Kw

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επίσης επέστρεψε στη δράση κι είχε 9π., τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κόψιμο σε 22.20’, ενώ πρώτος σκόρερ των Βοστωνέζων αναδείχθηκε ο Τζέιλεν Μπράουν με 14π. Ο Τζέρεμι Λαμπ με 15π., ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ με 10π. και δώδεκα ριμπάουντ και ο Κόντι Ζέλερ με 13π., εφτά ριμπάουντ και τρία κοψίματα ξεχώρισαν από τις «σφήκες», για τις οποίες ντεμπούταρε ο Τόνι Πάρκερ, μένοντας όμως άποντος σε εννέα λεπτά συμμετοχής (0/1 δίπ., ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο λάθη).

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο «Dean E. Smith Center», στη Βόρεια Καρολάινα, και την παρακολούθησαν 18.000 φίλαθλοι. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις καλύτερες στιγμές του πρώτου φετινού φιλικού των δύο ομάδων...

https://www.youtube.com/watch?v=AS3Hf5IY-UI

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, από την πλευρά τους, επικράτησαν με 104-84 της Γιουνάιτεντ Μελβούρνης στο «Wells Fargo Center», με τον Τζόελ Εμπίντ να «σταματάει» στους 20π. και τα δέκα ριμπάουντ σε 23.24’, ενώ 14π. είχε ο Μαρκέλ Φουλτζ και 13π. ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Από τους Αυστραλούς, ο Άλεξ Πλέντζερ είχε 19π. και δεκατρία ριμπάουντ και ο Κάσπερ Ουέρ Τζ. 19π., πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και τρία ριμπάουντ σε 39.29’!

https://www.youtube.com/watch?v=jAJEtKVNaGU

https://www.youtube.com/watch?v=_Vzi4w1tukU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ