27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Χάτσερ: «Το καλύτερο μπάσκετ μας στα playoffs»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του σε ένα περίεργο ματς με τον Πανιώνιο, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ουίλ Χάτσερ, με τον Αμερικανό γκαρντ να επισημαίνει τα αγωνιστικά θέματα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι περίεργο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο κακή ομάδα, έχει ταλέντο. Ήρθαν χωρίς πίεση αφού έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό. Εμείς είχαμε την πίεση ειδικά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε.

Ήταν μικρό το διάστημα από το ματς της Κυριακής. Η πνευματική προσέγγιση μας ήταν λίγο καλύτερη. Δεχτήκαμε ίσως περισσότερους πόντους από όσους έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν σκληρό για εμάς, σωματικά και πνευματικά. Πρέπει όμως να ξεχνάμε, να έχουμε κοντή μνήμη. Δεν θέλαμε να χάσουμε και αυτό το παιχνίδι, κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα. Με τον Ολυμπιακό ελπίζω ότι θα έχουμε καλύτερη συγκέντρωση.

Μετά τη διακοπή είχαμε τραυματισμούς, αυτό είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μας. Ο Τζαμάλ Τζόουνς μας έδινε ενέργεια. Είναι μακρύς, αθλητικός, μας έδινε σουτ. Ήταν μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας. Τώρα χάσαμε και τον Σχίζα. Ακόμη κι εγώ είχα μετά τη διακοπή πρόβλημα. Είναι δύσκολο όταν διακόπτεται ο ρυθμός που έχεις, είναι δύσκολο να τον βρεις. Κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε ενόψει των πλέι οφ. Οι επιλογές που έχουμε όμως είναι λιγότερες κι αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μας σε σχέση με το διάστημα πριν τη διακοπή του Φεβρουαρίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ