21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χάτσερ: “Δεν ξέχασα τη βραδιά της ήττας από τον Φάρο”

Η διαφορά στο τελικό σκορ είναι κάτι το οποίο ο Ουίλ Χάτσερ προσπέρασε. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ προτίμησε να κοιτάξει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού με την Κύμη και να μιλήσει για τον πλουραλισμό της ομάδας, αλλά και κάτι που του δίνει κίνητρο.

“Δεν ήταν εύκολο, ίσως μόνο στα τελευταία 3-4 λεπτά. Περιμέναμε σκληρό παιχνίδι γιατί παίζουν physical παιχνίδι. Δεν είχαμε χρόνο για να ετοιμαστούμε και όταν παίζεις με τέτοιο αντίπαλο δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πως θα συμπεριφερθείς. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ όμως και τα καταφέραμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές βραδιές. Ακόμη κι εγώ δεν είμαι συνηθισμένος να παίζω σε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Παίρνουμε χρόνο για να βρούμε την πλήρη χημεία με τόσους παίκτες που έχουμε. Έχουμε ρόστερ που είναι γεμάτο από την κορυφή μέχρι τη βάση. Όταν βρούμε ρυθμό θα είμαστε καλά κάπου εκεί στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Νοεμβρίου. Κάποιες φορές δεν ξέρουμε πόσο θα παίξουμε. Αρχίζει το παιχνίδι και δεν ξέρω κι εγώ πόσο θα παίξω. Είναι δύσκολο να το συνηθίσουμε αυτό αλλά είναι λογικό το ότι συμβαίνει με αυτό το ρόστερ. Αυτό θα μας δώσει στην πορεία μεγάλες νίκες, η συμμετοχή όλων των παικτών”.

Σε ό,τι αφορά την δική του απόδοση τόνισε: "Δεν θα έλεγα ότι είμαι σε σπουδαίο ρυθμό ως τώρα. Είναι η 13η μου επαγγελματική σεζόν μου, είμαι πια ώριμος και καταλαβαίνω περισσότερα πια παρότι μαθαίνω ακόμη. Πάντα θα πιστεύω στον εαυτό μου και θα δίνω το 100%. Οσο προχωράει η σεζόν θα κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει”.

Ο Χάτσερ ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να φτάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και από την απάντησή του φάνηκε πως δεν έχει ξεχάσει έναν αγώνα: "Είναι μεγάλο κίνητρο και ο μεγαλύτερος στόχος μας. Για μένα προσωπικά είναι μεγάλο κίνητρο, είχα την ευκαιρία την τελευταία φορά και δεν... πήγε καλά. Δεν ξέχασα εκείνη τη βραδιά της ήττας από τον Φάρο. Είχα απογοητευτική απόδοση σε εκείνο το ματς και δεν το ξεχνάω. Αν φτάσεις στον τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Το κρατάμε στο μυαλό μας, είναι μία φωτιά που μέσα μας καίει αλλά έχουμε πολλά ματς που πρέπει να πάρουμε ώστε τον Φεβρουάριο να είμαστε εκεί που πρέπει”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ