18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χάρντεν: «Θα φέρω τον τίτλο στο Χιούστον»

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει αναδειχθεί μία φορά πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ, άλλες δύο πρώτος σκόρερ και ακόμα εφτά all star, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Θέμα χρόνου θεωρεί ο ίδιος πως είναι να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, όπως δήλωσε άλλωστε αυτός είναι ο αποκλειστικός στόχος του. «Αυτή είναι η πόλη μου κι έχω έρθει για να μείνω. Ξέρω ότι πρέπει να φέρω ένα πρωτάθλημα και θα τα καταφέρω. Είναι κάτι που θα έρθει πολύ σύντομα», ανέφερε ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στους Χιούστον Ρόκετς από το 2012, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Καλιφορνέζος Τζέιμς Χάρντεν έχει ήδη συμπληρώσει εφτά χρόνια στο Χιούστον κι έχει δεθεί τόσο με την πόλη, που αποφάσισε να επενδύσει και στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της. Οι Ντάιναμο, που αγωνίζονται στο MLS, ανακοίνωσαν την ένταξη του 29χρονου γκαρντ στη μετοχική σύνθεσή τους, όπως το ίδιο έκαναν και οι Ντας, που παίζουν στο NWSL. Ο NBAer έγινε το πέμπτο μέλος του ομίλου που ελέγχει τις δύο ομάδες, επικεφαλής του οποίου είναι ο Μεξικανός Γκάμπριελ Μπρένερ, ενώ μέτοχος και είναι ο μποξέρ Όσκαρ Ντε Λα Χόγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω στο γκρουπ που έχει τους Ντάιναμο και Ντας Χιούστον και είμαι υπερήφανος που έγινα μέλος ενός συλλόγου με τεράστια ιστορία και λαμπρό μέλλον. Το Χιούστον είναι το σπίτι μου τώρα και το είδα ως μια ευκαιρία να επενδύσω στην πόλη μου και ταυτόχρονα να επεκτείνω τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά μου. Γενικά το ποδόσφαιρο και ειδικά το MLS διευρύνεται συνεχώς στη χώρα μας. Μου αρέσει το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω ότι το Χιούστον έχει μεγάλο πυρήνα φιλάθλων, για αυτό ήταν μια εύκολη απόφαση, να αρπάξω αυτή την ευκαιρία», εξήγησε ο σούπερ σταρ των Ρόκετς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ