23 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Χάρντεν: «Θα είναι εύκολο με τον Καρμέλο»

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν προβληματίζεται από την έλευση του Καρμέλο Άντονι στους Χιούστον Ρόκετς, θεωρεί άλλωστε πως η προσαρμογή θα είναι εύκολη και δεν πρόκειται να χαλάσει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Ο 28άχρονος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε πέρυσι πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, εκτός από τον Κρις Πολ θα έχει πλέον δίπλα του και τον 34χρονο φόργουορντ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Players’ Tribune» ρωτήθηκε εάν θεωρεί πως οι τρεις τους θα «δέσουν» άμεσα κι απάντησε: «Προέρχομαι από μια σεζόν που ήμουν MVP, τώρα έχουμε τον Καρμέλο Άντονι. Θα είναι εύκολο. Η μετάβαση θα είναι απλή. Όταν διαθέτεις τόσο ταλαντούχους, υψηλού IQ παίκτες γύρω σου, που λατρεύουν την επικοινωνία, η δουλειά γίνεται εύκολη».

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον καινούριο συμπαίκτη του, συμπλήρωσε: «Ο καθένας στον κόσμο ξέρει τι μπορεί να μας φέρει ο Καρμέλο, πόσο προικισμένος είναι. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Όταν έρθει στους Χιούστον Ρόκετς θα πάρουμε το καλύτερο από αυτόν». Κλείνοντας, επανέλαβε πως δεν θεωρεί πως οι «ρουκέτες» θα έχουν πρόβλημα χημείας την καινούρια σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις δύο πανέξυπνους τύπους, που είναι ανιδιοτελείς και ξέρουν το μπάσκετ, τότε θα είναι εύκολο. Θα γίνει πολύπλοκο εάν δεν επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Αυτό είναι το ζήτημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ