20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χάρντεν: “Επόμενη ερώτηση…” (vid)

Ένα από τα σίριαλ του... φθινοπώρου στο ΝΒΑ ήταν η μεταγραφή του Τζέιμς Χάρντεν. Ο σούπερ σταρ των Ρόκετς είχε ουσιαστικά ξεκαθαρίσει πως θέλει να αλλάξει ομάδα, αλλά τελικά μετά από μια... παράκαμψη στο δρόμο του έφτασε στο Χιούστον. Αυτό δεν σημαίνει και πως θέλει να μιλάει για την ομάδα του όπως φάνηκε.

Ο Χάρντεν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται καλύτερα για τους Ρόκετς τώρα που βρίσκεται και πάλι σ' αυτήν. Η απάντηση μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενε ούτε ο δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση, ούτε και όσοι την άκουσαν. "Επόμενη ερώτηση..." Μόλις αυτές οι δύο λέξεις που είναι ικανές να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο δημοσιεύσεων και υποθέσεων.

Όλα αυτά με την περίοδο προετοιμασίας να έχει ολοκληρωθεί και τα επίσημα παιχνίδια να παίρνουν τη δική τους σειρά με το τζάμπολ να διεξάγεται σήμερα.

 

Το θέμα της μεταγραφής του δεν έχει κλείσει οριστικά πάντως, καθώς Νετς, Σίξερς και Χιτ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Το ποια θα φτάσει ως την υπογραφή και ποια θα είναι τα ανταλλάγματα είναι κάτι που μένει να το δούμε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ