19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χάρισον: “Δεν κάναμε τη δουλειά μας” (vid)

Ο Άαρον Χάρισον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 13 πόντους στην εντός έδρας ήττα του από τη Βιλερμπάν για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δεν ήταν αρκετό όμως αυτό για να δώσει τη νίκη στους "ερυθρόλευκους".

Ο Χάρισον μιλώντας στην κάμερα των καναλιών NovaSports, τόνισε: "Δεν θα έλεγα ότι ξεμείναμε από καύσιμα, αλλά σίγουρα δεν παίξαμε αρκετά δυνατά ώστε να νικήσουμε. Άξιζε τη νίκη η Βιλερμπάν".

Αρνήθηκε και την "δικαιολογία" του ταξιδιού στο Ισραήλ, του δύσκολου αγώνα που πήγε σε παράταση, μόλις πριν από δύο μέρες: "Όχι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε επαγγελματίας, πληρωνόμαστε για να το κάνουμε αυτό, είναι η δουλειά μας και πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι είναι η έκτη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού, στο σύνολο εννέα που έχει στη διοργάνωση δεν είχε να δώσει κάποια εξήγηση: "Ειλικρινά, δεν ξέρω. Δεν ξέρω… Δεν θα πω πως υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Απλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να υπερασπιστούμε την έδρα μας".

Στην ερώτηση ποιο ήταν το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό απόψε, απάντησε: "Δεν βάλαμε τα σουτ. Και έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Βάζουμε τα ανοιχτά σουτ. Απόψε όμως δεν το κάναμε και μας έκαναν να το πληρώσουμε. Ναι, δεν είχαμε πολλά "καλά" σουτ, ανοιχτά, αλλά θα υπάρχουν κι άλλες βραδιές σαν κι αυτή και θα πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να βάλουμε και τα μαρκαρισμένα σουτ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ