23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χάρισαν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους στην Ουλμ!

Σεβόμενοι την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως και την επιρροή στην οικονομία οι παίκτες της Ουλμ αποφάσισαν να μην δεχθούν κανένα ποσό από το υπόλοιπο συμβόλαιό τους όπως ακριβώς έπραξε και το τεχνικό επιτελείο ενώ οι φίλαθλοι στέκονται δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και δεν ζητούν τα χρήματά τους πίσω.

Η έξαρση του κορονοϊού έχει φρενάρει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάτι που έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική τρύπα στις ομάδες με αποτέλεσμα να καταλήγουν στην απόφαση να προτείνουν «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών τους.

Ο γερμανικός σύλλογος πήγε ένα βήμα πιο πέρα και πρόλαβε την διοίκηση με τον προπονητή, Γιάκα Λάκοβιτς, να παίρνει την πρωτοβουλία με τους βοηθούς του να μην πληρωθούν για το υπόλοιπο του συμβολαίου τους ενώ γρήγορα αυτή η πρόταση βρήκε σύμφωνους και τους παίκτες. Παράλληλα το διοικητικό προσωπικό από τα μέσα Μαρτίου αποφάσισε να εργαστεί εθελοντικά με μειωμένο ωράριο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που είχαν διαρκείας και θα χάσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια λόγω του κορονοϊού δεν ζήτησαν επιστροφή χρημάτων ώστε να στηρίξουν την Ουλμ σε αυτή την δύσκολη περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ