26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρις στο Βasketa.gr: «Τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς» (pics)

Ο Μάνι Χάρις τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ, αλλά αμέσως μετά το τέλος του ματς τίποτα δεν αποκάλυπτε τις ενοχλήσεις του.

Ο 28άχρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίοι ήταν καθησυχαστικές, παρ’ όλα αυτά απέχει από τις τελευταίες προπονήσεις της «Ένωσης». Κόντρα στο γαλλικό συγκρότημα, στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League που έλαβε χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, είχε 12π. με 2/2 βολές, 2/7 δίποντα και 2/5 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος στα 25.06’ που έμεινε στο παρκέ, γεγονός που τον προβλημάτισε περισσότερο εν συγκρίσει με το μικροτραυματισμό του.

«Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα. Το σημαντικότερο είναι πως κερδίσαμε. Δεν με απασχολεί η εμφάνισή μου, ενδιαφέρομαι μόνο για την ομάδα και πώς μπορεί να κερδίζει. Αυτό έχει σημασία. Ήταν μια καλή νίκη, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, εν όψει του επόμενου αγώνα», παραδέχθηκε στο Basketa.gr.

Ο Αμερικανός δεν αγχώθηκε όταν οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έχοντας ήδη ηττηθεί φέτος δύο φορές από τους παίκτες του Βενσάν Κολέ, στη φάση των ομίλων. Η ιστορία δεν επαναλήφθηκε, με την ΑΕΚ αυτή τη φορά να κερδίζει με διαφορά εννέα πόντων, με τον ίδιο να εξηγεί: «Παίζουμε για σαράντα λεπτά στα τελευταία παιχνίδια. Τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ γνωρίζαμε ότι έμενε άλλο ένα δεκάλεπτο. Κάναμε καλή δουλειά και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε… Τώρα, θέλουμε τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι».

Βέβαια, πριν από τον επαναληπτικό της Μ. Τετάρτης (04/04, 21.30) στο «Rhenus Sport» υπάρχει ο Ολυμπιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα την Κυριακή (01/04, 19.30) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Στην ΑΕΚ παίρνουν με τη σειρά τα παιχνίδια, όπως άλλωστε συμπλήρωσε ο Μάνι Χάρις: «Επικεντρωνόμαστε, τώρα, στον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς διαφορετικά και δεν μας προβληματίζει το πρόγραμμα. Με τη Στρασμπούρ θα ασχοληθούμε ξανά μετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι για τη νίκη, σε κάθε αγώνα».

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ