25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάποελ Χολόν: Ο Δέδας έχασε και αποβλήθηκε (pic+vid)

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, Χάποελ Χολόν ηττήθηκε με 84-76 απο την Νες Ζιόνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα απο την διαιτησία στην σημερινή αναμέτρηση. Κύριος εκφραστής των παραπόνων ήταν ο κόουτς Δέδας ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε.

Το παιχνίδι ήταν κοντά αλλά η Νες Ζιόνα κατάφερε να φύγει με την νίκη. Παρόλαυτα τα βλέμματα μαγνήτισαν οι διαιτητές. Στην διάρκεια του σαρανταλέπτου οι διαιτητές σφύριξαν 54 (!) φάουλ, 33 για την Χάποελ και 21 για την Νές Ζιόνα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στην γραμμή των βολών 41 (!) φορές με τον Μπράιαν Ανγκόλα μονάχα να σουτάρει 20 πετυχαίνοντας 30 πόντους συνολικά.

Η ομάδα του Δέδα μάλιστα έχασε τον Κρίς Τζάκσον, τον Αϊζέα Μάιλς και τον Πνίνι καθώς και οι 3 αποβλήθηκαν συμπληρώνοντας 5 φάουλ ενώ 2 ακόμη παίκτες της Χάποελ συμπλήρωσαν 4. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Δέδας αποβλήθηκε με λίγα λεπτά να απομένουν λόγω έντονης διαμαρτυρίας στους διαιτητές.

Παράπονα απέναντι στην διαιτησία είχε και ο «ισχυρός» άνδρας των φιλοξενούμενων ζητώντας μάλιστα απο τον κόουτς Δέδα, να βγάλει τους βασικούς και να βάλει νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν. 

Μάλιστα ο Στέφανος Δέδας είχε ενημερώσει τους διαιτητές πριν την αναμέτρηση για την συνήθεια του Ανγκόλα του σταρ της Νες Ζιόνα να κάνει flopping, κάτι που όπως φάνηκε οι διαιτητές δεν πρόσεξαν ιδιαίτερα. Ο Έλληνας κόουτς έχει την δύναμη και την θέληση να παλέψει για την ομάδα, οδηγώντας την μάλιστα σε μια πολύ καλή πορεία στο Basketball Champions League και συγκεκριμένα στο Final 8 οπού πρόκεται να αντιμετωπίσει την Σάν Πάμπλο Μπούργος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Περιμέναμε μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Νες Ζιόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλα σίγουρα παλέψαμε μέχρι τέλους. Ξέρω οτι η επιτυχία μας την φετινή σεζόν στρέφει πολύ κόσμο εναντίον μας, αλλά έχουμε χαρακτήρα»!

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον αντίπαλο πάγκο: «Σχετικά με κάποιον απο τον πάγκο της Νες Ζιόνα, μου είπε να καθίσω κάτω και να σταματήσω να παραπονιέμαι. Όταν οι διαιτητές τον κοίταξαν, εκείνος φόρεσε την μάσκα του για να καλυφθεί. Σαν προπονητής ξεκινάω πάντα πρώτα απο μένα και τα δικά μου λάθη. Δεν είμαι τέλειος. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι κλόουν. Έχω παλέψει σε όλη την διάρκεια της καρίερας μου να δημιουργήσω ομάδες με χαρακτήρα. Το ίδιο κάνω και στην Χολόν. Άνθρωποι που δεν σέβονται εμένα ή την ομάδα μου θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Πεθαίνω κάθε μέρα στο παρκέ για αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω»!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=KbfkJ5y8iBA&t=6s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ