19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χάνουν» Τέιτουμ οι ΗΠΑ (vid)

Ο Τζέισον Τέιτουμ θα απουσιάσει σίγουρα από τους επόμενες δύο αγώνες της Εθνικής ΗΠΑ στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κίνα.

Ο 21χρονος φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση των Αμερικανών με την Τουρκία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, και όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον πέντε ημέρες. Δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς των ομίλων κόντρα στην Ιαπωνία, στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης που θα είναι απέναντι στην Ελλάδα, εφόσον η χώρα μας κερδίσει τη Νέα Ζηλανδία και εξασφαλίσει ως δεύτερη την πρόκριση, ενώ τη Δευτέρα (09/09) θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε ο Γκρεγκ Πόποβιτς να μάθει εάν θα μπορέσει να τον υπολογίζει για τη συνέχεια της διοργάνωσης στα κινεζικά παρκέ.

Θυμηθείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, πώς ο Τζέισον Τέιτουμ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης της «αστερόεσσας» με την Τουρκία...

https://www.youtube.com/watch?v=lgKHf9rHzXc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ