21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χάνει Φιτζπάτρικ ο Ιωνικός!

Μια μεγάλη απώλεια πρέπει να θεωρείται οριστική για τον Ιωνικό, αφού ο Τορλίν Φιτζπάτρικ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία από ομάδα της οποίας έχει δεχτεί μια δελεαστική πρόταση. Από το συμβόλαιό του προκύπτει το δικαίωμα να αποχωρήσει και αφού αυτή είναι η απόφασή του, οι άνθρωποι του Ιωνικού όσο κι αν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία του δε μπορούσαν να επιμείνουν.

Ο 31χρονος φόργουορντ έχει παίξει και στους 11 αγώνες του Ιωνικού μέχρι τώρα, όντας ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας και τρίτος σκόρερ της πίσω από τους Σμιθ και Χόλογουελ. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ιωνικός βρίσκεται με ένα σημαντικό κενό το οποίο πρέπει να βρει σύντομα τρόπο να καλύψει, αφού υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Υπάρχει φυσικά και το άλλο θέμα που ανέδειξε ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στη Ρόδο, μιλώντας για την... αρρώστια του «εγώ» και λογικά οι προπονήσεις από σήμερα κιόλας θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού: 

«Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Toarlyn Fitzpatrick.

Ο Αμερικανός αθλητής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας, κάνοντας χρήση σχετικού όρου στο συμβόλαιό του, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, που ικανοποιεί τις επιθυμίες του.

Ο Fitzpatrick βοήθησε την ομάδα μας μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ