22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Γκαλινάρι ύστερα από γροθιά σε αντίπαλο (vid)

Εκτός εαυτού ο Ντανίλο Γκαλινάρι στο φιλικό της Εθνικής Ιταλίας με την Ολλανδία, γρονθοκόπησε τον Τζίτο Κοκ και υπέστη κάταγμα, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο 28άχρονος φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα αρχικά να αποβληθεί από τους διαιτητές κι εν συνεχεία, όπως αποδείχθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και τα αποτελέσματά τους γνωστοποίησε η Ιταλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να αποκλειστεί από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για το μεγάλο «ραντεβού» του καλοκαιριού καθώς υπέστη κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα σαράντα ημερών, με τη διοργάνωση να ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Το κακό ξεκίνησε όταν ο πρώην παίκτης του Λαυρίου έριξε αγκωνιά στον Ιταλό, κατά τη διεκδίκηση της μπάλας. Ο τελευταίος εκνευρίστηκε, έσπρωξε και χτύπησε τον Ολλανδό και οι δυο τους δεν άργησε να έρθουν στα.. χέρια. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι, μάλιστα, έριξε μέχρι και γροθιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να του δείξουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Για την ιστορία, η «οικοδέσποινα» επιβλήθηκε με 66-57 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Trentino Cup», με το Μάρκο Μπελινέλι να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ενώ είχε και τέσσερα ριμπάουντ. Δείτε, παρακάτω, το βίντεο του καβγά…

https://www.youtube.com/watch?v=3Oza-_x7pu0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ