19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χάνει την πρεμιέρα ο Κουφός

Σοβαρότερο αποδείχθηκε το πρόβλημα τραυματισμού του Κώστα Κουφού στο γόνατο, καθώς θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για περίπου τρεις εβδομάδες ακόμα.

Ο 30χρονος σέντερ δεν κατέστη δυνατό να πάρει μέρος στο τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ», λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της παρουσίας της «ομάδας του στρατού» στην Κωνσταντινούπολη για το τουρνουά «Γκλόρια Καπ» και από τότε ο Δημήτρης Ιτούδης δεν τον έχει στη διάθεσή του. Αν και υπολόγιζε πως θα επιστρέψει άμεσα, εν τέλει θα χρειαστεί να τον περιμένει κι άλλο. «Σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο γόνατο», ανέφερε σχετικά ο Έλληνας προπονητής.

Ο Κώστας Κουφός, κατά συνέπεια, θα χάσει σίγουρα την πρεμιέρα του ρωσικού συγκροτήματος στη VTB League, απέναντι στην Ενισέι στην «Arena Sever» (28/09), αλλά και το πρώτο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα, στην έδρα της Βαλένθια (04/10). Οι Γιοχάνες Βόιτμαν, Κάιλ Χάινς και Τζόελ Μπολόμποϊ αναμένεται να επωμιστούν το βάρος να καλύψουν το κενό του, έως ότου επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ