24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάνει την ΑΕΚ ο Ντραγκίσεβιτς!

Λαβωμένος πήγε στο ΣΕΦ ο Άρης και έφυγε από αυτό με ακόμα περισσότερα προβλήματα. Το πιο σοβαρό από αυτά είναι ο τραυματισμός του Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος μόλις στο έκτο λεπτό πάτησε πάνω στο πόδι του Πρίντεζη, αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Άρη, έχει υποστεί διάστρεμμα και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μοιάζει πολύ δύσκολο να προλάβει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για τη σειρά του μικρού τελικού.

Τραυματίας στο πόδι αποχώρησε στην τελευταία περίοδο και ο Ουίλ Κάμινγκς, που θα φανεί την Παρασκευή τι ακριβώς έχει πάθει. Και γι΄αυτόν υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος την Κυριακή, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Τέλος, ο Θοδωρής Ζάρας, που είχε τις τελευταίες μέρες πρόβλημα στους προσαγωγούς, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Δημήτρη Πρίφτη, για προληπτικούς λόγους, ενώ απουσιάζει και ο Τζάστιν Τζάκσον με πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο Αμερικανός δεν θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή εναντίον της ΑΕΚ.

Η αποστολή του Άρη δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τούτο κρίθηκε σκόπιμο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι παίκτες, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη με το πούλμαν της ομάδας. Και ως γνωστόν, το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν είναι... Κολιάτσου-Παγκράτι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ