26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χάνει Μέις η ΑΕΚ

Νέο πλήγμα για την ΑΕΚ, καθώς ο Λούκα Μπάνκι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ξαβιέ Ρατάν Μέις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ο 24χρονος γκαρντ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην εντός έδρας αναμέτρηση της «Ένωσης» με το Χολαργό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Αποχώρησε τραυματίας από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη κάκωση στην ακρωμιοκλειδική δεξιά με οστικό οίδημα. Έτσι, ο Καναδός θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Η ανακοίνωση: «Νέο σοκ προκλήθηκε στην ΑΕΚ πριν από λίγο... Η πρώτη εκτίμηση για τον Ξαβιέ Ρατάν Μέις δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε αργά χθες τη νύχτα, στην Ευρωκλινική Αθηνών, «έδειξε» κάκωση στην ακρωμιοκλειδική δεξιά με οστικό οίδημα αυτής. Τούτο σημαίνει, ότι τίθεται εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για 2 έως 3 εβδομάδες. Ο Καναδός γκαρντ θα υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή».

Στο μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της κόρης του Βαγγέλη Δερμανούτσου, Μαρίας-Ανθής, εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ: «O πόνος ανείπωτος. Τα λόγια φτωχά. Ο ιστορικός έφορος της ΑΕΚ και πολλάκις τροπαιούχος Ελλάδος ως αθλητής της, Ευάγγελος Δερμανούτσος, έχασε σήμερα ξημερώματα (11/11) τη λατρεμένη κόρη του. Η Μαρία-Ανθή δεν άντεξε στη μάχη με καταραμένη ασθένεια, κι ενώ πάλεψε για ημέρες, με αξιοπρέπεια και δύναμη, που αντλούσε από την αύρα του χαροκαμένου, αλλά υπερήφανου πατέρα της, που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό της μέχρι και την τελευταία της ανάσα. Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους και συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Ευάγγελου Δερμανούτσου. Καλό Παράδεισο, Μαρία-Ανθή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ