25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Χάλασε» του Γούτεν για τον Άρη (pic)

Αν και προ μερικών ημερών έδειχνε αρκετά κοντά στο να συμφωνήσει για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, ο Κένι Γούτεν τελικά θα παίξει μπάσκετ στο Ισραήλ. Ο Αμερικανός σέντερ που αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιάννη Καστρίτη για τη θέση, κατέληξε στην ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα.

 


Πρόκειται ασφαλώς για μία εξέλιξη που πηγαίνει κάπως πίσω τον σχεδιασμό του Άρη, όμως ο προπονητής του είχε έτσι κι αλλιώς εναλλακτικές επιλογες για τη θέση του σέντερ και αυτές θα ενεργοποιήσει. Τώρα πια όμως θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες αφού οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται όχι έναν, αλλά δύο ψηλούς προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

 


Αυτή αρχίζει και επίσημα αύριο, όπως ανακοινώθηκε μέσα από μία ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρεται ότι: «Το πρωί της Δευτέρας οι καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας, θα υποβληθούν στο απαραίτητο μοριακό τεστ Covid-19. Στις 18:00 της ίδιας ημέρας, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, στο «Nick Galis Hall». Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση, η οποία ουσιαστικά θα ανοίξει την αυλαία της περιόδου για τον ΑΡΗ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ