17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χάλαρης στο basketa.gr: «Ο Αμύντας είναι μια δουλεμένη ομάδα»

Ο Αμύντας πανηγύρισε στην παράταση το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Ζαβού κατέκτησαν τη νίκη στο Αγρίνιο με 80-76, με τον Στέλιο Χάλαρη να δίνει το δικό του ρεσιτάλ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του, και παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει πιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγραψε 23 πόντους, έδωσε 4 ασιστ, μάζεψε 4 ριμπάουντ και είχε 27 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Ποια όμως είναι γνώμη του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως εξηγεί το αρνητικό σερί της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος; Οι απαντήσεις δόθηκαν στο basketa.gr.

Πόσο καθοριστικό για την ομάδα ήταν το «διπλό» στο Αγρίνιο το οποίο συνδυάστηκε και με τη δική σου καλή επίδοση;
«Αυτή τη νίκη τη θέλαμε πάρα πολύ και όχι μόνο για το βαθμολογικό κομμάτι αλλά και για την ψυχολογία μας. Όσο για τη δικιά μου επίδοση, βγήκε το ματς έτσι. Στο επόμενο μπορεί να τραβήξει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου».

Πως εξηγείς ότι η ομάδα ξεκίνησε με πέντε ήττες στο φετινό πρωτάθλημα;
«Είχαμε αρκετά θέματα τραυματισμών και συν το δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά εντός έδρας παιχνίδια. Έτσι ήρθαν οι ήττες».

Από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχετε αγωνιστεί ποτέ όλοι μαζί λόγω των τραυματισμών πότε πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό;
«Σίγουρα σε καμία ομάδα δε βοηθάνε οι τραυματισμοί και μακάρι να μην υπάρχουν, αλλά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Σιγά σιγά μπαίνουν όλοι οι τραυματίες οπότε πιστεύω θα βρεθούμε όλοι σύντομα σε αγωνιστική κατάσταση».

Πόσο πίσω σε πήγε ο τραυματισμός σου;
«Ευτυχώς ο τραυματισμός ήταν στον αντίχειρα οπότε μπορούσα να κάνω κάποια κομμάτια της προπόνησης και να τρέχω οπότε μπορέσαν να κρατηθώ σε μια καλή κατάσταση».

Γιατί φέτος διάλεξε φέτος τον Αμύντα;
«Με τον Αμύντα είχα παίξει αρκετές φορές αντίπαλος και πάντα μου φαινόταν μια δουλεμένη ομάδα που είχε στόχο στο παιχνίδι της και μου άρεσε αυτό».

Γιατί αλλάζεις κάθε χρόνο ομάδα;
«Υπήρξαν αρκετές φορές που ήθελα να μείνω σε ομάδες που έπαιζα, γιατί και για μένα δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάζω συνέχεια αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν γινόταν. Οπότε θα πω ότι απλά δεν έτυχε».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το επίπεδο της κατηγορίας φέτος;
«Το επίπεδο πιστεύω είναι αρκετά υψηλό αν και φέτος δεν υπάρχει Νίκαια ή Περιστέρι που το ανέβαζαν ακόμα παραπάνω, αλλά αυτό κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική την κατηγορία».

Πως είναι η συνεργασία σου με τον κόουτς Ζαβό;
«Από το καλοκαίρι που κάναμε τις πρώτες συναντήσεις μου έδειξε ότι με ξέρει σαν παίκτη που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχουμε καλή συνεργασία και στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ