33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Χάκετ από του χρόνου!

Οι όποιες ελπίδες υπήρχαν να παίξει ο Ντάνιελ Χάκετ σε κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού πριν τελειώσει η φετινή σεζόν έσβησαν οριστικά. Ο ίδιος ο Ιταλός υποστήριξε πως δεν θα είναι έτοιμος πριν από τα μέσα Ιουνίου, οπότε θα περιμένουμε να τον δούμε πάλι στα παρκέ τη νέα σεζόν.

"Ήταν μία πρόκληση για μένα αυτός ο τραυματισμός", δήλωσε αρχικά ο Χάκετ στην εκπομπή Pick'n'Roll του Cosmote TV. "Έπρεπε να είμαι προσεκτικός μετά την εγχείριση, να μείνω ακίνητος και μετά έπρεπε σιγά σιγά να μάθω να περπατάω πάλι. Πήγα στην Ιταλία για την επέμβαση και ακολούθως έμεινα εκεί, γιατί δεν ήθελα να απασχολώ την ομάδα με το πρόβλημα μου. Ήθελα να μείνει συγκεντρωμένη στην δουλειά της".

Και στη συνέχεια μίλησε για το χρονικό διάστημα που τοποθετεί την επιστροφή του: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω με ακρίβεια. Πιστεύω όμως πως σε μερικούς μήνες θα είμαι έτοιμος. Θα έλεγα πως θα είμαι σε θέση να προπονηθώ και να παίξω ξανά στα μέσα Ιούνη. Όταν μεγαλώνεις σαν αθλητής, καταλαβαίνεις καλύτερα το σώμα σου. Θέλω να περάσω μέσα από τον πόνο. Είναι δύσκολος τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ