18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χάινς : «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι αδέρφια μου» (vid)

Η Αρμάνι θα βρεθεί στην Αθήνα για να φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό (14/10, 21:00) για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Για μια ακόμη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με τους παλιούς του συνοδοιπόρους ο Κάιλ Χαινς, ο οποίος μέσω της Ευρωλίγκας θυμήθηκε τις επιτυχίες τους με τους «ερυθρόλευκους», μίλησε για τους Σπανούλη και Πρίντεζη, ενώ αναφέρθηκε και στου μουσακά που έφτιαχνε η γυναίκα του :

«Ήμουν νέος, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζούσα. Ήμουν 24 ετών. Ήταν μία ομάδα από την οποία κανένας δεν είχε προσδοκίες. Κανένας δεν περίμενε ότι μπορεί να πετύχει, αφού οι πιο πολλοί παίκτες δεν είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρκέ. Αυτό βέβαια μας βοήθησε, αφού "δέσαμε" μεταξύ μας και απαντήσαμε σε όσους ασκούσαν κριτική», τόνισε αρχικά ο Χάινς, προτού προσθέσει:

«Πετύχαμε γιατί είχαμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ο Σπανούλης για παράδειγμα ήξερε ότι οι γιορτές είναι δύσκολες για μένα, επειδή δεν ήμουν με την οικογένειά μου. Έτσι, η γυναίκα του έφτιαχνε μουσακά και πήγαινα σπίτι του, ήμασταν όλοι μαζί. Αυτά είναι εμπειρίες, πράγματα που κάνουν ξεχωριστή μία ομάδα».

Σχετικά με τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στα  αποδυτήρια, σημείωσε: «Έμαθα πως πρέπει να παίζεις για να είσαι πρωταθλητής. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι αδέρφια μου. Μιλάω με όλους, με τον Άντιτς, τον Παπανικολάου, τον Λο. Πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, θα είμαστε για πάντα δεμένοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ