25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάινς: “Ξεχωριστή για μένα η Μπάμπεργκ”

Η Μπάμπεργκ ήταν η ομάδα που έβαλε τον Κάιλ Χάινς στα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του έδωσε τη δυνατότητα να εξελιχθεί από έναν άσημο Αμερικανό της σειράς σε έναν σταρ της Ευρωλίγκας. Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα της τη σεζόν 2011-12 τον έφεραν στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Ο Χάινς δεν είναι αγνώμων και τώρα που επιστρέφει μία ακόμα φορά στο Μπάμπεργκ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ θυμάται από πού ξεκίνησε:

"Αυτό το μέρος είναι ξεχωριστό για μένα. Σε αυτή την πόλη άρχισε η καριέρα μου στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαίο που επιστρέφω μια ακόμα φορά, θα δω φίλους και πολλά γνωστά πρόσωπα. Το παιχνίδι είναι για μας σημαντικό. Η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλά στην έδρα της, όπου η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη. Πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση κι εμείς. Προέρχονται από σκληρή εκτός έδρας ήττα από την Κίμκι, οπότε θα έχουν μεγαλύτερη επιθυμία να μας κερδίσουν. Κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό", λέει.

Η ΤΣΣΚΑ έχει κι αυτή προβλήματα, όπως η Μπάμπεργκ. Απουσιάζει ο τραυματίας Βέστερμαν, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Βορόντσεβιτς, Χάντερ, η συμμετοχή των οποίων είναι αμφίβολη. Όλα αυτά κάνουν τον Δημήτρη Ιτούδη λακωνικό:

"Η Μπάμπεργκ παίζει σκληρά, είναι αθλητική, έχει χαρακτήρα και μεγάλη επιθυμία. Παίζει επιθετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, οπότε πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θα κάνουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ