19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Χάθηκε ο λογαριασμός με τους προπονητές στην Χαλκίδα

Ρεκόρ όλων των εποχών κινδυνεύει να σπάσει την φετινή σεζόν η ΑΕΕΠ Χαλκίδας, οι άνθρωποι της οποίας σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι χαρούμενοι για τον προγραμματισμό τους.

Η ομάδα της Εύβοιας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 με όνειρα ανόδου, φτάνοντας πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, και έχοντας προσλάβει ανθρώπους να την τρέξουν οργανωτικά, βγάζοντας μια εξαιρετική εικόνα προς τα έξω. Αρχικά στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε τα ηνία, έχοντας ρόλο τεχνικού διευθυντή, που εξελίχθηκε σε αυτόν του πρώτου προπονητή.Στα τέλη του Οκτώβρη και μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αργοναύτη Ραφήνας ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε, με τον Αχιλλέα Δεμέναγα να αναλαμβάνει την 3η αγωνιστική, κάνοντας ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Στα τέλη Νοέμβρη, και συγκεκριμένα στην 6η αγωνιστική, μετά τη νίκη με την ΑΕ Καλλιθέας και ο Αχιλλέας Δεμέναγας παραιτήθηκε, με τον Θανάση Πούλο, ο οποίος ήταν αρχικά μέλος του τεχνικού τιμ, κάνοντας ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στην Θήβα. Ωστόσο και η δική του θητεία κράτησε ως την 9η αγωνιστική και το τέλος το 2018. Στο 2019 η ομάδα εμφανίστηκε με προπονητή τον Κώστα Μελέτη, στην εκτός έδρας νίκη στο Ηράκλειο της Κρήτης με το Δειλινό.

Ούτε, η δική του θητεία ήταν μακροχρόνια, με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας να εμφανίζει νέο προπονητή στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, στην βαριά εντός έδρας ήττα από τα Μελίσσια, όπου δεν αγωνίστηκαν οι Σέττος, Ξιούρας και οι τραυματίες Μανταλβάνος και Κουτσογιάννης. Ο Κώστας Κουτσογιάννης είναι πλέον αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως παίκτης προπονητής, με την καταμέτρηση να μετράει πέντε προπονητής μέσα σε ένα γύρο, και την ομάδα να βρίσκεται στις 3 νίκες, με την σωτηρία να φαντάζει δύσκολη.

photo credit : stereabasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ