20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φόρτσαρε και «καθάρισε» με Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» με 88-78, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Ντίνο Μήτογλου να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας παραμένουν η μόνη ομάδα η οποία έχει 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι Ροδίτες παραμένουν στην «ουρά» με ρεκόρ 2-14.

Οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο και ξεκίνησαν «πυροβολώντας» ασταμάτητα από την περιφέρεια με 7/9 τρίποντα. Ωστόσο σιγά-σιγά οι «πράσινοι» βρήκαν ρυθμό παρά το γεγονός ότι έπαιζαν χωρίς τους Καλάθη, Παπαπέτρου και πέρασαν μπροστά στο ημίχρονο (47-43).

Στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός ότι ο Κολοσσός... ενισχύθηκε με τον Δημήτρη Μαυροειδή, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο κυριάρχησε και πήρε τη νίκη με 88-78 έχοντας τον Μήτογλου σε μεγάλη μέρα, με τον διεθνή φόργουορντ να παίζει για 39'30''.

Ο ΚΕΦΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ: Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό double double με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε και 5 τελικές πάσες. Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λούκας Λεκαβίτσιους ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και κάλυψε το κενό του Καλάθη. Για τους ηττημένους, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς σημείωσε 20 πόντους ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής έφτασε στο γήπεδο στο ημίχρονο και πρόσφερε 3 πόντους και 2 ριμπάουντ σε περίπου 9 λεπτά συμμετοχής.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Κολοσσός ήταν πολύ εύστοχος στην αρχή του αγώνα σημειώνοντας 7/9 τρίποντα. Τελείωσε την αναμέτρηση με 13/32 τρίποντα, την ώρα που το «τριφύλλι» είχε μόλις 6/27. Παράλληλα οι «πράσινοι» είχαν 22/33 βολές, ενώ κυριάρχησαν απόλυτα στα ριμπάουντ με 47 έναντι 32 των γηπεδούχων.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ