23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

“Φωτιά” στην τετράδα έβαλε η Βαλένθια

Το γόητρο αποδείχτηκε πολύ ισχυρό κίνητρο για την Βαλένθια, που πήρε το ισπανικό ντέρμπι με 96-88 επί της Ρεάλ, υποχρεώνοντας τους Μαδριλένους σε μια ήττα εκτός προγράμματος, και βάζοντας... φωτιά στην μάχη της τετράδας. Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις υποδέχτηκαν με χαμόγελα το αποτέλεσμα, ισοβαθμώντας πλέον με την Ρεάλ, ενώ αύριο μπορεί στην παρέα να προστεθεί και η Χίμκι!

Οι "νυχτερίδες" έδειξαν από την αρχή πάθος απέναντι στην, χωρίς Ντόντσιτς και πάλι, Ρεάλ, πήγαν τη μπάλα κοντά στο καλάθι με τον Ντούμπλιεβιτς και η Ρεάλ πόνταρε στην περιφέρεια με Καμπάτσο και Κάρολ.
Το αμφίρροπο 22-21 του δεκαλέπτου έγινε 46-40 για τη Βαλένθια, που πάτησε γκάζι στην τρίτη περίοδο με την άνοδο και του Βαν Ρόσομ, έκλεισε το δεκάλεπτο με 70-60 και έχοντας αυτοπεποίθηση στα ύψη ουδέποτε απειλήθηκε στην τελική ευθεία.

ΠΥΡΓΟΣ: Ο Μπόγιαν Ντούβλιεβιτς ήταν η αρχή και το τέλος της Βαλένθια στην μεγάλη νίκη. Ο Μαυροβούνιος κυριάρχησε πλήρως στις μονομαχίες με τους αντιπάλους του και ήταν η εγγύηση επιτυχία για τις "νυχτερίδες"

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το πολύ καλό ποσοστό 15/30 τρίποντα και κυρίως το πότε μπήκαν αρκετά από αυτά, σε πραγματικά κρίσιμα σημεία, ήταν το κλειδί που σφράγισε την επιτυχία της Βαλένθια στο ισπανικό ντέρμπι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ