17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φτιάχνει ρόστερ ανόδου με Βουγιούκα και Δενδρινό ο Δούκας

Ο Δούκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ, στο οποίο ο Νάσος Χούμπαυλης βάζει τις τελευταίες, αλλά σημαντικές πινελιές.

Έτσι, και με τον Πρωτέα Βούλας να ακυρώνει τις συμφωνίες του με τους Άλεξ Βουγιούκα και Νίκο Κόκκαλη, η ομάδα των Βορείων προαστίων έσπευσε να βρει στο πρόσωπο του 29χρονου σέντερ, τον παίκτη που αναζητούσε να κλείσει το ρόστερ του. Ο Βουγιούκας αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας, έχοντας πέρυσι 6,5 πόντους σε 28 παιχνίδια, και βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην άνοδο της πρώην πλέον ομάδας του.

Εκτός από τον ποιοτικό σέντερ, η ομάδα του Αμαρουσίου ήρθε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό αθλητή, Κωνσταντίνο Δενδρινό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Κορωπί, έχοντας 7,3 πόντους και 39 τρίποντα σε 29 παιχνίδια. O 28χρονος γκαρντ, εκτός από το Κορωπί έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Αθηνών, Παγκράτι (Α2), Ασπίδα Ξάνθης και Ελευθερούπολη. Εκτός των δυο μεταγραφών, στον Δούκα θα συνεχίσει την πορεία του και ο 20χρονος γκαρντ, Βένος Μαστόρος, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών είχε 5 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ