14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φριντζόν: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»

Ισχυρή χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ρωσία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2017, ο Βιτάλι Φριντζόν.

Γνώστης της κατάστασης, στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εμφανίστηκε ο 31χρονος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα «Izvestia» αναφέρθηκε στην παρουσία της ελληνικής ομάδας στα ματς των ομίλων στο Ελσίνκι και την αγωνιστική μεταμόρφωσή της στα νοκ άουτ παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως τόνισε, εν όψει του απογευματινού (13/09, 18.45) προημιτελικού με την Ελλάδα στο «Σινάν Ερντέμ»: «Η Ελλάδα δεν ήταν καλή στα ματς του ομίλου. Υπήρχαν κάποια θέματα στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά βρήκαν τον τρόπο να βάλουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πρώτο νοκ άουτ ματς. Οι Έλληνες έχουν ισχυρή ομάδα και σε κάθε θέση διαθέτουν πολλούς ισάξιους παίκτες. Είχαμε χρόνο να μελετήσουμε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε όλα τα προτερήματα και τις αδυναμίες αυτής της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ μας, να είμαστε ομαδικοί και να παλεύουμε για κάθε μπάλα. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ