17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φριντέτ: Τα σουβλάκια, η Αθήνα, ο Πιτίνο και ο… Κάρι (vid)

Η Ευρωλίγκα εστίασε στον Τζιμέρ Φριντέτ, ο οποίος μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, τη ζωή του. Ξεχώρισε τους φίλους του τριφυλλιού για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, αλλά και το... σουβλάκι ως ένα από τα αγαπημένα του εδέσματα. Στο βίντεο μίλησαν ακόμη ο Ταϊρίς Ράις και ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος τον έβαλε στην ίδια πρόταση με τον Στεφ Κάρι.

"Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, ο γύρος και το σουβλάκι, τα αγαπημένα μου. Επίσης έχουν και εξαιρετική σοκολάτα. Στο γήπεδο οι αντίπαλοι που έρχονται και παίζουν εδώ, μιλάνε για την καλύτερη ατμόσφαιρα", δήλωσε για να προσθέσει για τις διαφορές που υπάρχουν στο παιχνίδι στην Ευρώπη:  "Υπάρχουν διαφορές, αλλά προσαρμόζομαι. Πιστεύω πως θα τα πάω καλύτερα. Το επίπεδο είναι υψηλό. Θέλεις να παίζεις με τους καλύτερους".

Ο Φριντέτ ρωτήθηκε και για τον προπονητή του, Ρικ Πιτίνο: "Θα βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό. Θα παίξεις στο μάξιμουμ σε όλες τις κατοχές. Τον αντιμετώπισα μια φορά στο κολέγιο και μάλιστα κάναμε την έκπληξη και τον είχαμε νικήσει". Αναφέρθηκε και στην ίδια τη σεζόν, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε κάποια ματς, δεν παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά δουλεύουμε καλά, βελτιωνόμαστε, παίζουμε καλύτερα τώρα και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ".

Ο Ράις τον χαρακτήρισε "έναν από τους καλύτερους σκόρερ του κόσμου", ενώ ο Πιτίνο πρόσθεσε: "Είναι τόσο καλός σουτέρ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος του κόσμου και όπως το βλέπω, ο Τζίμερ είναι ο δεύτερος".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ