23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φριντέτ στο Basketa.gr:«Μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια»

O Tζίμερ Φριντέτ είναι σίγουρα η πιο πολυσυζητημένη και μάλλον η πιο επιτυχημένη, με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα στη σεζόν, μεταγραφή του Παναθηναϊκού. O 3oχρονος γκαρντ, ο οποίος μετράει 14.5 πόντους μέσο όρο στις πρώτες 6 στροφές της Euroleague, με 65.2% στα δίποντα, 40.6% στα τρίποντα και το εκπληκτικό 94.7% στις βολές, μίλησε στο Basketa.gr, μετά την επικράτηση των "πρασίνων" επί της Ανατολού Εφες. 

-Σήμερα (σσ. 31/10) δουλέψατε και πετύχατε ως ομάδα, καθώς αρκετοί παίκτες συνεισέφεραν στη νίκη. Τι άλλαξε;

«Φυσικά, ήταν μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο παίξαμε εξαιρετικά, βάλαμε κάποια σουτ, τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ και στην άμυνα και πετύχαμε μια σημαντική, ομαδική νίκη».

-Τα ποσοστά της ομάδας στο τρίποντο ήταν αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά ακόμα αντιμετωπίζετε πρόβλημα από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (68.6%). Τι πάει λάθος;

«Δεν ξέρω, πρέπει απλά να συνεχίσουμε να σουτάρουμε. Είμαστε καλοί σουτέρ από τη γραμμή των βολών, απλώς σε αυτή την φάση δεν μπαίνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να βρούμε αυτοπεποίθηση».

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου σχετικά με την επόμενη εβδομάδα;

«Θα είναι μία καλή εβδομάδα. Έχουμε ένα παιχνίδι στο εγχώριο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο (3/11, 17.45 με τη Λάρισα) και μέσα στην εβδομάδα θα υποδεχτούμε τη Βαλένθια (8/11, 21.30), οπότε έχουμε αρκετές μέρες για προπόνηση μπροστά μας, να προετοιμαστούμε, να παραμείνουμε υγιείς και να εμφανιστούμε έτοιμοι στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ