19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Φραντζής: «Κάθε παιχνίδι σαν τελικός»

Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει φέτος, στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, ο Έσπερος ΑΟΠΑ παραμένοντας αήττητος με «δύο στα δύο».

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα παίξει στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου απέναντι στην ΕΑΠ (29/10, 17.00), με το Φίλιππο Φραντζή να τονίζει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας: «Η ΕΑΠ είναι πολύ σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της. Είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία τους, στη Γ’ Εθνική, προσθέτοντας:«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να κερδίσουμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, που ήταν τόσο σημαντικά και απέναντι σε καλές ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε για κάτι από τώρα, ενώ έχουμε μπροστά μας ολόκληρο σχεδόν το πρωτάθλημα». Είπε ακόμα…

-Ποιος είναι ο στόχος σας;
«Θέλουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και να διεκδικούμε τη νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

-Η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα;
«Στις δύο πρώτες αγωνιστικές φαίνεται να είναι ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, αφού δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ, ενώ οποιασδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

-Ο προσωπικός σου στόχος;
«Να δίνω τα μέγιστα στην ομάδα και να την βοηθάω να πετύχει τους στόχους της».

-Θα παίξει ρόλο η μεγάλη εκπροσώπηση της ΕΣΚΑΗ στο πρωτάθλημα;
«Σίγουρα, η μεγάλη εκπροσώπηση της ΕΣΚΑΗ είναι σημαντική, καθώς θα υπάρξουν πολλά τοπικά ντέρμπι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι και επίσης θα σπάσει η «κλίκα» των αθηναϊκών ομάδων που παραδοσιακά ήταν περισσότερες».

-Ποιοι θα ανέβουν;
«Πραγματικά, είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει φαβορί. Τη δεδομένη στιγμή στο πρωτάθλημα όλα μπορεί να ανατραπούν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ