24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φραγκιάς: «Έχουμε μπροστά μας… τρεις εβδομάδες»

Ο Πανιώνιος πήρε τη μεγάλη ανάσα κόντρα στο Ρέθυμνο και ο Βασίλης Φραγκιάς ήταν ευχαριστημένος, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει χρόνο... τριών εβδομάδων να ετοιμάσει τον Κολοσσό, παρακάμπτοντας εύλογα το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε μια ακόμη ιδιαίτερη ατάκα στην κριτική για τους πέντε ξένους στην πεντάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πέραν αυτού, όταν ξεπεράσαμε το σκόπελο της ισοφάρισης του Ρεθύμνου, με επιστροφή από διαφορά 15 πόντων, δείξαμε χαρακτήρα και αυτό κρατάμε. Ήταν απλά μία νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε, πια, τρεις εβδομάδες στην ουσία να ετοιμάσουμε την ομάδα, καθώς τότε παίζουμε με τον Κολοσσό και ο Ολυμπιακός δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας. Έχουμε, επομένως, χρόνο να δουλέψουμε, ενώ τώρα είχαμε την πίεση του χρόνου και του αποτελέσματος».

Για τους πέντε ξένους του Πανιωνίου στην πεντάδα: «Τώρα δε βλέπεις στην πεντάδα ξένους. Ούτε... μαύρους, κίτρινους ή λευκούς. Σε νοιάζει απλά να κερδίσει η ομάδα και δεν το συζητάμε καν. Η κατάσταση στο μπάσκετ, άλλωστε, αυτή είναι».

Για το αν υπήρξε ανησυχία στην επιστροφή του Ρεθύμνου: «Στο μπάσκετ γίνονται τα πάντα. Είδαμε, για παράδειγμα, μια διαφορά 13 πόντων στο Ζαλγκίρις-Μπαρτσελόνα να γίνεται ισοπαλία μέσα σε πέντε λεπτά. Αυτά συμβαίνουν, λοιπόν, και πρέπει να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, είτε ως προπονητής είτε ως παίκτης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ