15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Φουρνιέ: «Η FIBA δεν νοιάζεται για εμάς»

Τι κι αν δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ιστορική νίκη - πρόκριση απέναντι στις ΗΠΑ, ο Εβάν Φουρνιέ παραπονέθηκε έντονα κατά της FIBA για τα συνεχόμενα μεγάλα ταξίδια και τις ελάχιστες ώρες ξεκούρασης.

H Γαλλία μετά το ματς στην πόλη Ντονγκουάν ταξίδεψε αμέσως με προορισμό το Πεκίνο όπου εκεί θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με αντίπαλο την Αργεντινή. Όμως μιλάμε για μια απόσταση δύο χιλιάδων χιλιομέτρων με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να κάνουν την κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα οι «τρικολόρ».

Αυτά τα συνεχόμενα μεγάλα ταξίδια και οι χαμένες προπονήσεις έβγαλαν εκτός εαυτού τον Γάλλο γκαρντ ο οποίος πέταξε... την σπόντα του προς την αρμόδια ομοσπονδία της διοργάνωσης.

«Το επίπεδο της κούρασης; Θα έλεγα ότι είναι εντάξει, διότι υπάρχει ένα παιχνίδι ανά δύο μέρες αλλά είναι αλήθεια ότι η FIBA δε νοιάζεται για μας με όλες αυτές τις μετακινήσεις. Σίγουρα, είναι κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά δεν μας κάνει καλό. Δεν θα ήταν σοφό να κάνουμε προπόνηση μετά από πτήση οκτώ ωρών, γι ' αυτό θα παρακολουθήσουμε βίντεο από τον αντίπαλο αύριο το πρωί και όλα καλά» ήταν τα λόγια του Φουρνιέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ