13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φουλ του θεάματος και Τζέιμς! (vids)

Πολύ θεαματικές αναμετρήσεις διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (6/2) στο ΝΒΑ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς παραμένει εκτός πλάνων στους Πέλικανς και οι φήμες φουντώνουν.

Ο Αμερικανός «εκρηκτικός» γκαρντ στην ήττα της ομάδας της Νέας Ορλεάνης από τους Γιούτα Τζαζ με 133-109 εντός έδρας πάτησε παρκέ μόλις για τρία λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα πρόλαβε να δώσει μία ασίστ, αλλά αστόχησε σε δύο προσπάθειες. Είναι φανερό ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται και πολύ σύντομα ενδέχεται να αποδεσμευτεί. Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους «πράσινους» να ψάχνουν για γκαρντ και τους συνδέουν με τον άλλοτε παίκτη του Κολοσσού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αίσθηση προκάλεσε η νίκη των Ορλάντο Μάτζικ μέσα στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ με 111-109, ενώ η Ουάσινγκτον έφυγε με το «διπλό» από την έδρα των Πέισερς (111-102).

Το Ντιτρόιτ δεν δυσκολεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικρατώντας 111-91.

Στις τρεις τελευταίες χρονικά αναμετρήσεις που έγιναν στη Δύση, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν. Οι Ντένβερ Νάγκετς έκαμψαν την αντίσταση των Σάρλοτ Χόρνετς με 121-104, οι Σακραμέντο Κινγκς (Κώστας Κουφός 5π.) λύγισαν τους Σικάγο Μπουλς με 104-98. Τέλος, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν των Ντάλας Μάβερικς με 104-101.

Δείτε βίντεο απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ