24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Φουλ» δράση στο Ευρωμπάσκετ

«Γεμάτο» Ευρωμπάσκετ είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου (02/09), καθώς θα διεξαχθούν δώδεκα παιχνίδια, με τη συμμετοχή και των είκοσι τεσσάρων ομάδων της διοργάνωσης.

Στο Ελσίνκι, με την αναμέτρηση της Πολωνίας απέναντι στην Ισλανδία, θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 40ού Ευρωμπάσκετ και, για τον Α’ Όμιλο, θα παίξουν επίσης η οικοδέσποινα Φινλανδία με τη Σλοβενία που αμφότερες προέρχονται από νικηφόρα πρεμιέρα και η Ελλάδα με τη Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να «ψάχνουν» κόντρα στη χώρα μας την πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση. Στο Τελ Αβίβ, όπου διεξάγεται ο Β’ Όμιλος, η Γεωργία του Ηλία Ζούρου θέλει νέα έκπληξη κόντρα στη Γερμανία, Ουκρανία και Ιταλία θα αναμετρηθούν με το νικητή να… σπάει το ρόδι και η γηπεδούχος ομάδα του Ισραήλ θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πληγωμένη Λιθουανία.

Στο Γ’ Όμιλο, στην Κλουζ Ναπόκα, η αυλαία θα ανοίξει με το Λετονία-Βέλγιο και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με την Ουγγαρία, που και οι δύο δεν μπόρεσαν να χαμογελάσουν στην πρεμιέρα. Η Ρουμανία, παίζοντας στο «σπίτι» της, καλείται να αντιμετωπίσει την Κροατία ως αουτσάιντερ. Στην Κωνσταντινούπολη, για το Δ’ Όμιλο, το Βέλγιο μετά την «κατοστάρα» της πρώτης ημέρας θα βρει στο δρόμο του τη φιλόδοξη Λετονία που δεν ξεκίνησε καλά, η Σερβία θα παίξει με τη Ρωσία και προμηνύεται μεγάλη «μάχη» και η Τουρκία, μετά την ήττα-σοκ στη «Fenerbahce Ulker Arena» από την «αρκούδα», αναμένεται να ξεσπάσει κόντρα στην αδύναμη Μ. Βρετανία.

Το πρόγραμμα (02/09):
13.45 Ελσίνκι, Πολωνία-Ισλανδία ΕΡΤ2
14.15 Κωνσταντινούπολη, Λετονία-Βέλγιο
15.00 Κλουζ Ναπόκα, Μαυροβούνιο-Ουγγαρία
15.45 Τελ Αβίβ, Γεωργία-Γερμανία
16.30 Ελσίνκι, Ελλάδα-Γαλλία ΕΡΤ1
17.00 Κωνσταντινούπολη, Ρωσία-Σερβία ΕΡΤ2
17.45 Κλουζ Ναπόκα, Τσεχία-Ισπανία
18.30 Τελ Αβίβ, Ουκρανία-Ιταλία
20.00 Ελσίνκι, Φινλανδία-Σλοβενία ΕΡΤ2
20.30 Κλουζ Ναπόκα, Κροατία-Ρουμανία
21.00 Κωνσταντινούπολη, Μ. Βρετανία-Τουρκία
21.30 Τελ Αβίβ, Ισραήλ-Λιθουανία



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ