25.6 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

«Φουλ» για τελικό οι Ρόκετς (vids)

Μία… ανάσα από την πρόκρισή τους στους τελικούς της Δύσης βρίσκονται οι Χιούστον Ρόκετς μετά τη νίκη τους με 100-87 επί των Γιούτα Τζαζ στη «Vivint Smart Home Arena».

Οι «ρουκέτες» επικράτησαν ξανά στο Σολτ Λέικ Σίτι, έκαναν το 3-1 στα ημιτελικά και απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ. Ο Κρις Πολ με 27π., 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο και ο Τζέιμς Χάρντεν με 24π., τέσσερα ριμπάουντ, ισάριθμα κλεψίματα και τρεις ασίστ οδήγησαν επιθετικά την ομάδα τους, αν κι είχαν -και οι δύο μαζί- 20/45 σουτ εντός παιδιάς. Double double με 12π. και 15 ριμπάουντ έκανε ο Κλιντ Κάπελα, ο οποίος είχε και 12π., 15 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα κι έξι κοψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=QC6Gb8s6bLk

https://www.youtube.com/watch?v=eaALYbKsXuw

Οι «μορμόνοι», των δεκαεφτά λαθών και των «φτωχών» ποσοστών ευστοχίας, είχαν πρώτο σκόρερ τον Ντόνοβαν Μίτσελ με 25π., μαζί με εννέα ριμπάουντ, δύο ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, «διπλός» με 11π. και 10 ριμπάουντ ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ κι άλλους 16π. με οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα κλέψιμο είχε ο Τζο Ίνγκλις. Η σειρά μεταφέρεται πλέον στο «Toyota Center» του Χιούστον.

https://www.youtube.com/watch?v=1xW78s33nHY

https://www.youtube.com/watch?v=oaGNWa4PdYE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ