25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Φουλ» για οκτάδα οι Νέοι

Την είσοδό της στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 της Κρήτης θα διεκδικήσει απέναντι στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά το «τρία στα τρία» στα Χανιά, μετακόμισε στο Ηράκλειο και στο πρώτο παιχνίδι του για την τελική φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στα Δύο Αοράκια τους Μαυροβούνιους (19/07, 21.15, Novasports 2HD και Youtube) με στόχο να δώσει συνέχεια στο αήττητό του, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην οκτάδα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του εμφανίζονται πανέτοιμοι για νέα νίκη, ενώ περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους, που τους στάθηκαν μαζικά στο κλειστό της Κλαδισού.

Η αυλαία της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ Νέων θα ανοίξει στις 14.30, με τη Σουηδία να κοντράρεται με την Ισλανδία στα Δύο Αοράκια και την Τουρκία να παίζει με τη Γερμανία στο κλειστό του Πανεπιστημίου. Εφόσον οι Έλληνες διεθνείς ξεπεράσουν το «εμπόδιο» του Μαυροβουνίου θα αγωνιστούν απέναντι στο νικητή του Λιθουανία-Σλοβενία (19.00) για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια των «16» και το πρόγραμμα (19/07):
14.30 Σουηδία-Ισλανδία («Δύο Αοράκια»)
14.30 Τουρκία-Γερμανία (Κλειστό Πανεπιστημίου)
16.45 Ισραήλ-Ιταλία («Δύο Αοράκια»)
16.45 Ισπανία-Λετονία (Κλειστό Πανεπιστημίου)
19.00 Λιθουανία-Σλοβενία («Δύο Αοράκια»)
19.00 Γαλλία-Τσεχία (Κλειστό Πανεπιστημίου)
21.15 Ελλάδα-Μαυροβούνιο («Δύο Αοράκια»
21.15 Σερβία-Ουκρανία (Κλειστό Πανεπιστημίου)

Η επόμενη φάση («8»):
Ελλάδα/Μαυροβούνιο-Λιθουανία/Σλοβενία
Τουρκία/Γερμανία-Ισπανία/Λετονία
Σουηδία/Ισλανδία-Ισραήλ/Ιταλία
Γαλλία/Τσεχία-Σερβία/Ουκρανία

https://www.youtube.com/watch?v=dekbObFlt7Q



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ