19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φουενλαμπράδα καλεί Χάτσερ

Παρά το ότι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Basketball Champions League, η Φουενλαμπράδα αναζητά τρόπο να ενισχυθεί προκειμένου να σώσει τη φετινή παρτίδα, καθώς κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό από την ACB. Φαίνεται, λοιπόν, πως έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ουίλιαμ Χάτσερ. Τον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ, που παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και τραβάει πάνω του την προσοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φουενλαμπράδα έχει κάνει ήδη μια προφορική κρούση στον Χάτσερ, ενώ άνθρωποί της προσέγγισαν μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Ισπανία για τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, και ζητούσαν επιπλέον πληροφορίες για τον παίκτη. Λογικά, η κουβέντα δύσκολα θα προχωρήσει στην παρούσα φάση, καθώς ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δείχνει για την ώρα διάθεση να τον παραχωρήσει.

Επειδή πάντως, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του "δικεφάλου", υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες για τον Χάτσερ, δεν είναι απίθανο στο θέμα να υπάρξει τελικά εξέλιξη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ