19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Φορτσάρισμα με Ευρωλίγκα

Η τελευταία «διαβολοδβομάδα» της Ευρωλίγκας συνεχίζεται κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο για μία ακόμα φορά με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Ο ανεβασμένος τις τελευταίες ημέρες Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μακάμπι η οποία θέλει να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Αν η ελληνική ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και το ίδιο καλή με τις προηγούμενες εμφανίσεις της μπορεί να φύγει με το «διπλό» και θα την εμπιστευτούμε.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η δυάδα μας θα κλείσει με το «διπλό» της Φενέρμπαχτσε μέσα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να πετύχουν μία ακόμα νίκη και παράλληλα μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 6,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ μετά την ήττα από τη Βαλένθια θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει φαβορί για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Οι πρωταθλητές Λιθουανίας μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 9,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ζαλγκίρις θα επιλέξουμε την απλή νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός   2     2,02

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε (-6,5)    2    1,95

Δυάδα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις (+9,5)     2    1,88

Μιλάνο – Βαλένθια    1     1,57



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ