19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φορτιτούντο Μπολόνια: Παύση πληρωμών (pics)

Νέα προβήματα στο ιταλικό μπάσκετ. Μετά τη Βίρτους Ρόμα, που «βάρεσε κανόνι» μεσούσης της σεζόν, σε δεινή οικονομική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται και η Φορτιτούντο Μπολόνια. 

Η Φορτιτούντο αποκλείστηκε από την πρώτη φάση του Basketball Champions League και από την αρχή του 2021 μετράει 5 ήττες σε 8 παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, το ρεκόρ της στην Lega Basket έχει φτάσει στο 7-13 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κρίστιαν Παβάνι, αποφάσισε λοιπόν να να "παγώσει" την μισθοδοσία των παικτών της Φορτιτούντο, εξαιτίας των μαζεμένων αρνητικών αποτελεσμάτων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Corriere di Bologna». Πιθανότατα, αυτό είναι το περιστατικό το οποίο καυτηρίασε λίγο νωρίτερα ο Μάικ Τζέιμς

To ίδιο είχε κάνει νωρίτερα μέσα στη μέρα (17/03) και ο Μάλκολμ Ντιλέινι αναφέροντας: «Άντε πάλι. Πιθανότατα πολύ αργά για τους παίκτες, ώστε να μπορέσουν να υπογράψουν σε άλλες ομάδες. Αποκλείεται να παίξουν άλλο παιχνίδι». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ