20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φοράει τα… καλά του το ΝΒΑ (pics)

Το ΝΒΑ μαζί με την ΝΙΚΕ παρουσίασαν τα σχέδια για τις φανέλες που θα φορέσουν οι ομάδες την νέα σεζόν.

Μετά την συνεργασία με την Adidas, η λίγκα θα εφοδιάζεται πλέον από τον έτερο κολοσσό της αθλητικής ένδυσης. Σήμερα, λοιπόν αποφασίστηκε από κοινού να δωθούν στην δημοσιότητα λεπτομέρειες των νέων εμφανίσεων για να πάρει ο κόσμος μια πρώτη γεύση.

Η ΝΙΚΕ χρησιμοποίησε νέες τεχνικές για την δημιουργία των εμφανίσεων, όπως τρισδιάστατα μοντέλα των παικτών ενώ “χαρτογραφήθηκε” η θερμότητα που εκλύει το σώμα των αθλητών καθώς και ο ιδρώτας. Το αποτέλεσμα ήταν οι αλλαγές στο βάρος και στην σύνθεση των εμφανίσεων, με σκοπό να διευκολυνθεί η ευκινησία.

Πλέον οι ομάδες θα έχουν στην διάθεσή τους τέσσερις φανέλες, καθώς το ΝΒΑ κατήργησε τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις. Από την νέα σεζόν, οι ομάδες θα επιλέγουν ποια θα φορούν στην έδρας τους και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να διαλέγουν αυτήν που θα δημιουργεί την απαραίτητη αντίθεση.

Οι δύο πρώτες εκδόσεις είναι η “Association” και “Icon” προς τιμήν της λίγκας αλλά και της ξεχωριστής ταυτότητας κάθε ομάδας. Αυτές θα παρουσιαστούν από τις ομάδες μέσα στο καλοκαίρι και φορεθούν στο ξεκίνημα της σεζόν. Ακολουθεί η εμφάνιση που βασίζεται στην νοοτροπία των παικτών και εκείνη που θα σχετίζεται με την κοινότητα της εκάστοτε πόλης.

Επίσης οκτώ ομάδες θα έχουν ακόμη μια έκδοση, την “Classic” που θα αποκαλυφθεί το φθινόπωρο. Η κλασική εμφάνιση θα θυμίζει μερικές από τις πιο εμβληματικές φανέλες που έχουν φορεθεί στην λίγκα.

Πρώτη εμφάνιση που αποκαλύφθηκε ήταν αυτή των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Να σημειώσουμε πως οι νέα εμφανίσεις συνθέτονται σε ποσοστό 71% από ανακυκλώσιμα υλικά, με την ΝΙΚΕ να έχει περισυλλέξει περίπου 3 δις πλαστικά μπουκάλια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ