27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Φοβού τους… Κέλτες (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/5) την προσπάθειά τους στους τελικούς της Ανατολής με αντιπάλους τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά ήδη περιμένουν πως και πως το... τέλος της σεζόν!

Αν αναρωτιέστε τον λόγο, αυτός είναι ότι στάθηκαν τυχεροί στη λοταρία για το ντραφτ κι έτσι θα έχουν την πρώτη επιλογή. Η ομάδα που στην πραγματικότητα θα είχε την πρώτη επιλογή ήταν οι Μπρούκλιν Νετς, αλλά οι διοικούντες την ομάδα της Μασαχουσέτης είχαν σκεφτεί πολύ... μπροστά και το 2013 όταν παραχώρησαν με ανταλλαγή στους Νετς τον Πολ Πιρς και τον Κέβιν Γκαρνέτ φρόντισαν να πάρουν την επιλογή πρώτου γύρου από τον οργανισμό της Νέας Υόρκης. Η τύχη λοιπόν χαμογέλασε στο Μπρούκλιν, αλλά θα την... καρπωθεί η Βοστώνη.

Το γεγονός ότι οι Κέλτες θα επιλέξουν πρώτοι είναι ιστορικό. Κι αυτό διότι αφενός η προηγούμενη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα είχε την πρώτη επιλογή ήταν το -πολύ- μακρινό 1950 (είχαν επιλέξει τον Τσακ Σέαρ κι ακόμα δεν είχαν πανηγυρίσει ούτε έναν τίτλο) κι αφετέρου επειδή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1982 που ομάδα που κερδίζει την περιφέρειά της επιλέγει πρώτη στο ντραφτ. Τότε ήταν οι Λος Άντζελες Λέικερς οι οποίοι είχαν επιλέξει τον Τζέιμς Ουόρθι.

Όσον αφορά το φετινό ντραφτ, ο Μαρκέλ Φουλτζ αποτελεί το πολύ μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στην κορυφή, αν και δεν είναι ο παίκτης που ψάχνει ο Μπραντ Στίβενς. Το σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν προτιμηθεί κάποια άλλη επιλογή.

Αναλυτικά η σειρά των ομάδων που επιλέγουν στις πρώτες 14 θέσεις:

1. Σέλτικς

2. Λέικερς

3. Σίξερς

4. Σανς

5. Κινγκς

6. Μάτζικ

7. Τίμπεργουλφς

8. Νικς

9. Μάβερικς

10. Κινγκς

11. Χόρνετς

12. Πίστονς

13. Νάγκετς

14. Χιτ

Δείτε σε βίντεο τη διαδικασία:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ