22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φλιώνης: «Μου έχει λείψει το συναίσθημα…»

Η Εθνική Νέων έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό U20 και περιμένει τους φιλικούς αγώνες με Ιταλία, Ισπανία και Ισλανδία. Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την ανυπομονησία του για το μεγάλο ραντεβού αλλά και την στήριξη του κόσμου που χρειάζεται η ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τα φιλικά: «Είναι οι τελευταίοι αγώνες προετοιμασίας αυτοί οι τρεις με Ιταλία, Ισπανία και Ισλανδία. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ρυθμό που βρισκόμαστε, στο ρυθμό που δουλεύουμε, να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερες στροφές. Όπως ζητούμενο είναι να επανέλθουν και οι τραυματίες σε κανονικό ρυθμό. Να βάλουμε όλη τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις στους αγώνες. Είναι τρία δυνατά παιχνίδια που θα μας βάλουν στο κλίμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μία εβδομάδα νωρίτερα ουσιαστικά».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Σίγουρα θέλουμε να έρθει ο κόσμος. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Πιστεύω πως θα ανταποκριθεί. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από εμάς, από το αν και κατά πόσο θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε στο γήπεδο και δίπλα μας με το μπάσκετ που θα παίζουμε και την απόδοσή μας».

Για τις προσδοκίες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού στο Βόλο: «Είναι σίγουρα πιο δύσκολο, γιατί όλοι περιμένουν πολλά από εμάς. Εμείς δεν νιώθουμε αυτή την πίεση. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Θα δούμε το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με το παιχνίδι, γιατί απλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό. Είναι τόσο γρήγορη η διαδοχή των αγώνων που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να δεις τον επόμενο αντίπαλο και να προχωράς με το επόμενο βήμα».

Για το αν του έχει λείψει η Εθνική μετά την περσινή απουσία του: «Ναι! Μου είχε λείψει πάρα πολύ και είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να βρίσκομαι εδώ. Σαν να το έχω ανάγκη. Τι μου είχε λείψει περισσότερο; Θα σας πω το συναίσθημα. Απλά να είμαι εδώ... Στην Εθνική Ομάδα... Με όλους...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ